Å snön den kom

Det är inte lite det har snöat! Här har det plogats och skottats om vartannat men det märks ju inte. Det är riktigt härligt med snö och hundarna älskar det men en stor, stor nackdel är att jag inte kan köra bilen dit jag vill. Mina små skogsvägar och parkeringsställen är ju helt igensnöade. Ja, ja, bara att hitta nya ställen och gilla läget helt enkelt. 
20161107_091530_resizedjpg20161107_091642_resizedjpg20161108_140647_resizedjpg
Denna vecka har en tuff men rolig period inletts. Förutom jobbet på dagarna så jobbar jag även tre kvällar i veckan i Kilafors Hundhall men härliga kurser. Tisdagar är det valpkurs, onsdagar fortsättnings agility och torsdagar rallylydnad. En härlig blandning av kurser och en härlig blandning av kursdeltagare och hundar, sååå kul!!!

Hallen med de fyra wwww ;)
20161109_161522_resizedjpg
Lite dåligt samvete har jag dock haft för mina egna hundar då träningen har varit obefintlig typ (förutom sim, snöpuls och sånt) så i onsdags hyrde jag faktiskt hallen 1 tim i samband med min kurs så då fick Hippi, Elton, Ebbot och Potter riktigt bra träning. De fick träna de övningar vi hade på forts. kursen + balans och slalom. Potter fick träna back och sväng. Det blev en sån där träning som man bara log efteråt av, korta intensiva pass, byta hund, lika med den och vips hade en timme gått. Så nu längtar jag till måndag när träningarna i Hertsjö börjar. Tänk att en enda träning kan få en så peppad! Nu längtar jag till Mora i helgen, debut med Ebbot och klass 3 med Hippi och Elton. Hippi tävlade ju VM men Elton var Frövi i augusti sista tävlingen så det var ett tag sen. Målet är att trycka på hela vägen ner på balansen med båda och springande A med Elton och utmana Hippi på A:et och se om hon kan öka farten lite där. 

20161107_162953_resizedjpg
Fick hundsport och då var det ett fint reportage från VM där, kul när de skriver. Har fortfarande inte sett något från NM i varken Hundsport eller Brukshunden där Sverige ändå tog två individuella guld samt ett individuellt brons + lagplaceringarna, lite konstigt eller så är det jag som har missat det. 
20161111_081209_resizedjpg