Årskrönika!

Har länge tänkt att jag skulle skriva en årskrönika men är ju så dålig på att se tillbaka på allt vi gjort. Så vi hoppar över den och tänker framåt istället. Fast när man ändå tänker efter kan man inte bli annat än både stolt och glad över alla fina minnen vi har haft i år, och det blir svårt att toppa. De fyra bästa tävlingsminnena med Hippi är ändå NM guldet indivuduellt i Lillehammer, VM-silvret i lag i Zaragoza, 2:a platsen i Hulahopp finalen och 3:e platsen i Royal Canin Cup finalen, alltså sååå häftigt att få uppleva detta!!!
20160814_145833_redigerad-1_1jpgimg-20160926-wa0009_1jpg
screenshot_2017-01-02-12-42-54png
Men nu är det nytt år och på något vis ganska skönt att sätta punkt och göra en ny plan. Jag har ju som vanligt inga direkta resultatmål utan är mer ute efter en känsla och att hundarna ska vara starka och vältränade. Satt och tänkte häromdagen när jag simmade hundarna hur mycket tid man egentligen lägger ner på bla fysträningen och tänk att det är värt det...., lite konstigt är det allt ;) Oj, det är så mycket jag skulle vilja lära både mig och hundarna men ska nog ändå försöka att lägga en realistisk plan för jag vet ju att tiden inte räcker till allt jag vill. Som nu när det är vinter, man jobbar hela dagarna och jag har kurs tre kvällar i veckan i Kilafors så det blir bara måndagarna i Hertsjö i ca 10 veckor framöver som man kan träna agility och ska fördela på fyra hundar (två per gång) och vips så är det ju vår..... Mesta tiden kommer nog att läggas på Ebbot och Potter som ska lära sig så mycket nytt, å den träningen älskar ju jag. Har ännu inte bestämt mig riktigt om jag ska vara med på landslagsuttagningen med Hippi och Elton men det är ju roligt så det lutar nog åt det. Däremot har vi bestämt att åka på Norrlandsturnén i sommar och det ska bli jättekul att åka till både Kalix och Piteå och platser där emellan. Tror aldrig jag har varit högre upp än Piteå förut. Sen kanske det blir lite rallylydnad också så Toppen också får tävla nåt, han som inte kan köra agility. Ja, den som lever får se ;) Sitta och slappa i soffan är ju inte fel det heller ;)


20170103_195102_redigerad-1jpg