Agility ute


Gillar ju vädret skarpt, så skarpt att jag var tvungen att ta fram agilitybanan igen och träna lite. Sååå jobbigt och såååå kul! En 29 hindersbana där vissa sträckor ligger i uppförsbacke gjorde så jag nästan kräktes på slutet.....hihi...., ja jag har dålig kondis..... Jag måste ha någon som piskar mig lite så jag har nu OE agility som håller på att ta livet av mig, haha...., men så nyttigt och sååå kul, kan rekommenderas.
Hela banan behåller jag för mig själv men filmade några sekvenser där jag testade lite olika varianter och till min förvåning skillde det nästan ingenting i de olika varianterna....

Hoppas vädret håller i sig ett tag till så man hinner med nåt mer pass :)

20161124_134035_resizedjpg
Ligger ju riktigt efter när det gäller adventspyntningen men skulle ju försöka hinna med det också idag...., pyntade i sovrummet och gästrummet men när jag kom till vardagsrummet möblerade jag om ALLT.... och så var den dagen slut...., haha, så typiskt mig att göra det när Pär är borta och man inte har nån bärhjälp alls..... Alltså bara att flytta bokhyllan från ena sidan till den andra..., ta ut alla glas, prydnadssaker, porslin etc. flytta hyllan och sen damma och in med allt igen..., men nu är det klart...., dock är inte alla ljusstakar uppe men det finns ju en dag imorgon också....fniss..

20161123_091903_resizedjpg20161124_090234_resizedjpg