Extra small och TV

Har ju glömt bort att skriva att Wiola nu är inmätt till extra small och hon gick gott och väl under bågen som går vid 28 cm, så typ 25 cm är hon lillfian våran. Och eftersom hon tycker det är så kul med agility så ska hon få göra lite comback nu vid 10 års ålder, Väsby i januari blir debuten ;)
img_4752_redigerad-1_1jpg
img_4367_redigerad-1jpg
Vi hade alltså lite fredagsmys här hemma hos oss i fredags med glögg och tillbehör samt regel och mätkväll.  Carina och Pär mätte samt gick igenom de nya reglerna, så nu kan vi allt ;)
20161209_184620jpg
För ca en månad sen blev vi även tillfrågade om vi ville vara med i en ev. TV produktion som ska handla om agility. De ville följa en familj i vardag, träning och tävling med siktet inställt på hemma VM 2018. Ja, ni som känner mig vet ju att vi har fått förfrågan om TV inspelningar förut och det går FET BORT!!! Haha, givetvis var vi inte överens denna gång heller men de övriga i familjen får gärna vara med bara jag slipper synas och vara i närheten...., men det blev alltså ett nej även denna gången. Men jag tycker ju givetvis det vore kul med agility på TV så hoppas någon annan nappar och tycker det är roligt och tackar ja.