Hertsjöträning

Igår hade vi gemensam agilityträning i Hertsjö igen. Det var lite grundövningar som stod på schemat och det var tre stationer: En med wraps, en slalomkombination där fart, hitta ingång, höger och vänster var fokus samt gungträning. 

Elton och Ebbot var med av mina, båda killarna som behöver peppas och gasas upp, så detta passade perfekt.

Ebbot gick verkligen igång när de andra körde och jag lät honom skälla lite för jag känner att han behöver det. Gungträningen gick jättebra, inge rädd från sin flygtur i helgen utan snarare tvärtom att jag verkligen fick stoppa honom för han sprang så fort långt ut flera gånger. Slalomövningen gick också kanon och sen började vi våran svängträning lite igår. Känns inte som Ebbot har varit som alla andra utan han har inte varit mogen för svängar förut, men nu gick det ganska bra. Jag körde några gånger åt ena hållet och det gick bra. Jag skulle ha slutat där men ivrig som man är så skulle jag testa åt andra hållet också men det blev lite för mycket och han gick ner sig lite, men vi gjorde en lätt som gick bra och sen slutade vi där. Jag MÅSTE lära mig att avsluta i tid......grrrrrr....

Liten film på Bjebbot: 


Elton var också helgasad, fick köra några slalom fram och tillbaka och några svängövningar och med honom slutade jag i tid medans han var riktigt taggad, duktig Malin....fniss...

Nu är det jobb tre kvällar i Kilafors  med kurser sen blir det faktiskt en hemmahelg för ovanlighetens skull. Pär är på domarkonferens och jag tänkte försöka göra lite adventsfint. 


20161114_132322jpg