Inspirerad av kursarna!

Jag älskar att ha kurs och försöka hjälpa andra med det lilla jag kan att komma framåt i sin träning och det är även en stor fördel för en själv. Jag är aldrig så peppad och inspirerad att träna som när jag håller kurser. Deltagarna smittar verkligen av sig och man kommer på 100 saker som man själv måste träna på. 

I veckan testade jag att ta bort TT:n för första gången när jag körde balansen med Potter. Hade en kombination som man första gången skulle svänga tvärt vänster på balansen och andra gången rakt fram. Alltså det gick så dåligt, kändes som vi stod på ruta 1 igen och att han inte fattade alls vad ett kontaktfält var...... Avslutade med några enkla övningar och la ner det träningspasset helt enkelt. Dagen efter gjorde jag samma kombination igen och helt plötsligt sitter varenda kontaktfält jättefint både med sväng och rakt fram....., alltså hundträning är en stor gåta ibland men väldigt, väldigt häftigt!

Carina, Peter, Pierre, Malin och jag har även tränat viltspår en gång och jag körde med lilla Ralph. Kan väl inte påstå att han är jättehet på det men med lite träning så ska det säkert gå att få ordning på det. Vet dock inte om jag har tid att lägga ner det just nu men det är alltid härligt att vara ute i skogen och vi följer nog med de gånger vi kan i alla fall så får vi se åt vilket håll det bär. 
21919170_10212490425208765_1684014586_njpg
Har även äntligen fått tummen ur att beställa namn till hundarnas selar. Passade även på att beställa en sele till Ebbot som kommer hem snart igen. Känns som han har varit Falkenbergsbo i evigheter (sen i maj), så han vill väl inte flytta hem igen ;)
21850596_10212490428648851_1015888190_njpg
Ser så fram emot vår lilla höstsemester som närmar sig. Ska äntligen få tävla lite då, känns som evigheter sedan, samt så blir det Pottans debut och mys nere i Falkenberg, Gekås och sen Gotland där jag ska hålla kurs samt mysa och tävla. En semester helt i min smak. Fast jag måste påstå att jag är hemskt avundsjuk på Hanna och Anette som är på Kreta just nu och skickar så härliga bilder när man själv går här hemma och det är mellan 2-8 grader......

Ikväll ska jag testa ett spinningpass för första gången. Fick lite instruktioner om det i tisdags när jag var på en föreläsning och sen hade vi lite träning efter. Verkar otroligt jobbigt men det är ju liksom det som är vitsen på nåt vis. Vi cyklade ett litet pass i tisdags och bara av det var mina lår som stubbar när jag klev av...., så det blir nog välbehövligt.... Efteråt kan jag tänka mig att det blir soffläge till Wahlgrens värld :)
21919222_10212490430168889_1952532720_njpg