Måndagsträning!

Igår var det klubbträning i Hertsjö igen och jag hade gjort två övningar som vi hade igång samtidigt. Slalomövningen hade jag tränat med mina hundar dagen innan så den hoppade jag över och lämnade plats till de andra. Däremot A-hindersövningen med blindbyte efter A-hindret körde jag med både Hippi, Elton och Ebbot. Måste passa på när A-hindret var framme ;) Elton körde med sina bumps och det funkar bra, han tar två steg och verkar ha fått in rytmen bra nu. Ebbot kör utan bumps och det funkar, han behöver dock ha mer fart över A-hindret så tror jag att hans steg blir bättre. Ebbot är ju väldigt vek och blir lätt störd av allt runtomkring. Han hade även svårt att gå upp på A-hindret när tunneln låg under, han sökte mer till den men sen lossnade det och även om han är lite återhållsam så blir det bättre och bättre. Filmen på honom är sista gången och då blev det slarv på sista A-hindret. Han har även svårt att söka rätt sida på mig utan bestämmer sig gärna för en och kör där hur jag än är vänd, så det måste vi jobba mycket på....., tillbaka till grunden..... Hippi har ju stopp även på A-hindret så det belönade jag upp lite. Potter fick köra en övning med hopp och tunnlar och det gick riktigt bra. Han börjar söka hindren lite själv nu. Han blev lite stressad av att andra hundar skällde och körde samtidigt men han höll sig hos mig hela tiden och funderade inte ens på att springa iväg till dom...., duktig bebis <3 En liten film från kvällen...


Idag är det jobb som gäller och så ska alla hundar simmas och vibbas. Å snart kommer Jocke och Hanna...., wiiii, som jag längtar!!!