Potterträning!

Det börjar hända lite saker nu med lillbäbis ;) Vi har satt igång med runningsträningen och jag tror på förståelse före fart så jag har valt att köra "Heidis" metod med ramen. Det är mycket träning kvar men jag ser redan nu att han verkar jobba neråt och ha en slags förståelse för det där sista steget . Jag har som kriterium (eller försöker ha som kriterium) att han ska ha en framtass nedanför den näst sista stegpinnen. Vi har även börjat med skarpa svängar. Här kommer en liten film. 
https://www.youtube.com/watch?v=T3kjIgla57M

Ikväll åkte även Peter, Calle och jag till Hudik och tävlade en blåbärsklass. Första gången är alltid speciell och man vet ju inte hur de reagerar med domare, tidgagare etc. Men han skötte sig utmärkt!!! Calle filmade dock lite snett och jag vet inte hur man fixar till det så ni får vrida på huvudet ;) Riktigt kul och nyttigt!!
https://www.youtube.com/watch?v=CsSeFBb2YrQ

I helgen blir det kurs för Heidi och Tobias så då får vi se vad fröken säger ;)