Skellefteå!

Oj, oj, oj, vad dåligt det är med inlägg här men mina dagar består av frukost, jobb, middag, jobb, kvällsfika, sova....Hundarna får promenader och simningar typ..., så det är inte så mycket att skriva om. 

Pär har varit i Thailand några dagar med jobbet och kört de nya Isuzu. Han har varit saknad här hemma och hundarna försökte alla att komma så nära som möjligt när husse äntligen var hemma igen <3
20170208_210555_resizedjpg
20170208_211015_resizedjpg
Förra veckan hade jag kursavslutningar på tre kurser och blev så bortskämd så, tack alla!
20170209_212619_resizedjpg
Denna vecka har jag startat tre nya kurser, två rally och en nyb. agility. Så roligt och inspirerande!

Helgen som var var det dock tävling i Skellefteå, så härligt med lite minisemester tillsammans med Åsa och Carina. Riktigt mysiga dagar, TACK!

På lördagen var det två agilityklasser. Ebbot gjorde debut i klass 2 och vann den första och fick pinne och i den andra blev det disk då han hoppade upp på balansbommen istället för att ta slalom men annars nöjd med det loppet. Hippi hade bedrövliga kontaktfält så det blev till att träna i båda klasserna och med det disk såklart. Elton hade jag en bra känsla med och han var nästan lite överladdad vilket är roligt. Blev disk och fel men älskar när han är pigg och taggad. Sen har vi ju stjärnan då, lilla tanten Wiola som går in och vinner båda sina klasser och tar två sm-pinnar. Alltså hon var sååå rolig att köra med!

På söndagen var det två hoppklasser  och där nollade alla mina klass 3 hundar alla lopp. Hippi vann båda och Elton kom 2:a i båda och Wiola vann båda i xs. Ebbot körde två hopp 1 och den första vann han och blev uppflyttad och den andra gick han ur slalom men det var nog ändå hans bästa lopp i helgen. Alltså det känns som han ökar lite för varje lopp och det är så kul. Detta var ju bara hans tredje tävling så det ska bli kul att se hur han blir när vi kommer ut i sommar och tävlingarna kommer lite tätare. 

Här kommer Ebbots hopplopp om nån vill se: 
https://www.youtube.com/watch?v=0OpXuYb7VOg

Alltså Wiola vann fyra av fyra möjliga och drunknade i rosetterna innan matten bytte bort dem mot fika ;)
20170212_153104_resizedjpg
Wiola är ju även så söt för hon har ju alltid legat ovanpå Tarzan och Nova och sovit och nu när inte de finns längre är det Toppen som får stå ut med en liten söt terrier på sig <3
20170205_162957_resizedjpg