Stora Stockholm Hund 2016

Den årliga Stockholmsresan gick av stapeln förra helgen. Åsa och jag åkte ner tiiiidigt lördag morgon, vi åkte redan kl. 04.00 då det var banvandring kl. 08.00. Vi var nere i god tid och fick parkering precis utanför dörren, sååå bra. Man känner sig lite avslagen vad det gäller agility just nu, dåligt med träning och hundarna har varit på lite halvvila vad gäller fysträingen enda sen VM.... då jag mest bara jobbar. Hippi har dessutom precis slutat löpa och är så där lagom seg och vimsig. Men agility är ju alltid kul, och hundmässan i Stockholm är ju alltid kul, så givetvis såg vi fram emot helgen. 

Å hundarna gick så bra. Elton diskade sig i alla tre loppen men det var för att jag sullade till det men det var bra tryck i honom. Men Hippi var en riktig liten stjärna, hon nollade alla tre loppen och även om det saknades lite tryck i henne så var det bra fart ändå. Vi hade nån stor miss i alla lopp, tex. svängde åt fel håll före en tunnel, svängde åt fel håll efter en tunnel m.m.... Men resten gick bra så i båda agilityklasserna blev det 3:e placeringar och i hoppklassen vann hon!!

På söndagen var det även en final dit de 25 bästa hundarna hade kvalat och Hippi var en av dem. Alltså det är sååå häftigt med finaler. De tävlande tänder till lite extra, publiken hejar och skriker och stämningen är så där fantastiskt härlig! Banan var ganska enkel men perfekt som finalbana då alla var tvungna att verkligen satsa. Jag och Hippi hade startnr 16 och innan oss hade det varit flera fantastiskt fina lopp med grymma tider så det var bara att springa allt vad tygeln höll. Alltså känslan när man kommer i mål och vet att man verkligen har gjort allt man kan och Hippi har gett det där lilla extra är HELT UNDERBAR, fantastiska lilla hund!!! Vi nollar och kommer 3:a totalt och vinner bla 3 månaders gratis hundmat från Royal Canin. Här är vårt finallopp.fb_img_1480971106646jpg
Åsa och jag sov över på hotell ca 10 minuters promenad från mässan och det var så bra, billigt och god mat på kvällen och god frukost på morgonen, ja allt man behövde för 500 kr för båda inkl. hundarna. Har jag sagt att jag har bästa hotellbokaren, tack Åsa! Resan hem svävade jag på små moln, så stolt och glad över min lilla Hippi :) Hippi med helgens alla priser...
20161204_211950_resizedjpg
Veckan har rullat på med jobb både dagar och kvällar. Har haft avslutning på tre kurser denna vecka och det har varit sååå kul att få träna alla både i valpkursen, fortsättnings agilityn och i rallylydnadskursen. Nu blir det 4 veckors kursvila och sen kör vi igång i januari igen! Tack alla fina kursdeltagare för denna termin och stort TACK för fina presenter :)

Förkylning de lux har även drabbat mig så lite segt har det allt gått denna vecka, men solen har varit framme små korta stunder då och då och det har både jag och dagishundarna njutit av. Idag blev det även en kort lunchträning med Potter ute i solen. Tur man kan stå still och skicka och slänga boll...., haha, ja, ja, Potter fick röra på sig i alla fall ;)

20161209_124713_resizedjpg

img_20161202_091841_resizedjpgimg_20161208_135243jpg
Ikväll blir det fredagsmys hemma hos oss med regel och mätkväll, trevlig helg alla!!!