Summer Camp 2017

I helgen var det äntligen dags för Summer Camp i Stockholm med Potter. Som vi har längtat efter den kursen. Heidi är så duktig på att lära in grunder på unga hundar så jag tyckte det passade lillPotter perfekt! Vi har ju grundat en hel del men mest tränat sug på hinder och frammåtsändande så det här med svängar är ju ganska nytt för oss. Men han var så duktig och utvecklades nåt enormt bara dessa två dagar. Perfekta övningar för oss som vi också kunde sätta ihop till längre kombinationer och han klarade det. Vi körde två korta pass på fm och två korta på em och det var alldeles lagom för honom. 
Här är några filmsnuttar från lördagen:
Heidis övningar:
https://www.youtube.com/watch?v=WHQ9n5G92nI
Tobias övningar:
https://www.youtube.com/watch?v=sLKai7rSrQ0

Åsa och jag bodde på Scandic och på kvällen låg vi och nördade i filmerna från dagen. Alltså Åsa och Troy satte sin bana på första försöket, jättefint men efter tips om bättre timing, att inte vara ivägen etc. (alltså inte andra vägar utan bara ovanstående) så kapade de 3,81 sekunder!!!! mellan första och sista rundan. Alltså det är ju helt sjukt vad man kan göra med ändå ganska små medel!! 

På söndagen var det dags igen. En lite tröttare Pottan men det är ju inte så konstigt. Som avslutning körde vi en lagklass a la EO med alla grupper vi hade haft under helgen och det var så kul. Potter höll ihop så bra och nollade sitt lopp trots alla störningar runt omkring med hundar, folk, applåder och ståhej. Känns riktigt bra att han tar miljö och störningar så bra, hoppas det håller i sig. 
Heidis övningar:
https://www.youtube.com/watch?v=357zzLMUAqI
Tobias + avslutningsbanan
https://www.youtube.com/watch?v=xJfq8syn-Lk

Nu får Potter vila några dagar och smälta allt nytt och sen ska vi ta tag i fler grunder och lära in i lugn och ro, för hur man än vänder och vrider är det det viktigaste i agilityträningen för att det ska funka framöver och även den roligaste träningen tycker jag :)

Tack Heidi och Tobias för en toppenhelg och tack köket för otroligt goda luncher och middag och TACK Åsa för sällskap!!!