Umeå

I fredags tog jag och Pär husvagnen och åkte upp till Umeå för lite agility. Vi gjorde ett mysigt stopp vid högakustenbron på vägen upp och sen blev det mys i husvagnen på kvällen. 

På lördagen var klass 3 först ut och i agilityklassen var jag inte alls vaken så det blev disk med Hippi och fel med Elton. Men till hoppklassen hade jag vaknat till och där vann Hippi och Elton kom 3:a båda med sm-pinnar och på fyra starter har de nu båda två tagit full pott och är därmed klara för sm-2018 i hoppklass. Nåt som jag gjorde jättebra denna dag var att jag vann med Hippi uppe i Umeå samtidigt som jag vann Ag2 med Ebbot nere i Hässleholm, det måste jag säga är bra gjort. Så nu är Ebbot uppflyttad till ag 3 och därmed en ren klass 3 hund.  Okej då jag får väl säga grattis till Jocke som handlade så bra ;)
img-20170603-wa0002jpg
Efter tävlingen som var klar typ 11.00 åkte Pär och jag ut till havet och Strömbäck-Kont naturreservat. Så otroligt fint och härligt att gå vid havet. Solen sken och det glittrade så där fint i vattnet. Sen åkte vi en sväng till Ikea och på kvällen tränade jag lite slalom och runnings med Potter innan det blev mys i husvagnen igen. 
img_20170603_190640jpg
På söndagen vann Hippi agilityklassen och fick sm-pinne och gick jättefint i hoppklassen men vände i en tunnel..... så 5 fel och massa tid som gick. Hon måste ha missuppfattat mig och trott att det var fel ingång eller nåt men annars gick hon så fint och vi utmanade verkligen i slalom med både ett tajt bakombyte samt att jag lämnade jättelångt i sidled, så det kändes jättebra. 
img_20170604_153103_685jpg
Elton däremot strök jag på söndagen då han hade ont någonstans. Han gnällde till när han hoppade upp i soffan i husvagnen och även när han hoppade upp mot Pär. Kunde inte riktigt lokalisera om det satt i fram eller ryggen men tävla skulle han ju inte även om han själv tyckte det. Idag har vi varit hos Gudrun och han har jätteont i ryggen. Antingen gjorde han illa sig i loppet eller så är det något som har legat där ett tag utan att visa sig. Så det kan vara allt från något litet till diskbråck. Han ska nu gå på rimadyl och vila ett tag och blir det inte bättre ska vi göra mr röntgen. Så tyvärr blir det inget SM för oss i år vilket är trist men det känns ändå som det är en droppe i havet på nåt vis. Nu håller jag alla tummarna för att Elton snabbt blir bra och slipper ha så ont, stackars liten. 

När vi kom hem på söndagkväll var Calle hemma hos oss och hade lagat sin goda Calle special pasta som jag bara älskar. Sååå gott och lyxigt att bara få sätta sig vid bordet och äta, tack Calle!

Idag har jag jobbat och på em tränade jag, Åsa, Carina och Maggan agility. Sån där härlig träning där solen sken, vi kunde klocka varandra och se tider på lite olika varianter och bara mysa. Tack tjejer!!!

Sen ni som känner mig och vet hur gammal och seg och trasig min telefon har varit så kan jag nu meddela att jag är hippare än hippast och ny ägare till en Samsung Galaxy S8...., nu ska man bara få till alla finesser också ;)

Imorgon är det ledig dag, jobbar bara på kvällen då det är avslutning på två agilitykurser. Grymt vad fort tiden går, tyckte nyss vi började och redan är det slut liksom.