Väsby

22-23 juli åkte Pär och jag till Väsby på agility. Pär dömde och jag tävlade med Hippi och Elton. Sista tävlingen innan EO för Hippi och hoppklasserna gick kanon, där nollade hon båda med snabb tid så det kändes jättebra. Däremot agilityklasserna var katastrof!!! I lördagens lyssnade hon inte alls på kontaktfälten så vi tog om och på söndagen åkte leksaken fram och jag belönade upp balansen. Elton nollade en hoppklass och missade en tunnel i en men resten var bra. Han gick även bra i söndagens agilityklass men en 5:a på balansen. Summa sumarum av denna tävlingshelg var att Hippi måste träna kontaktfält innan EO och Elton bestämde jag mig för att skita i om vi inte kvalar till SM utan redan nu börja träna om hans balans till runnings. Tror det kommer att ta tid men jag tror ändå att det kommer att passa honom så mycket bättre + att det går snabbare såklart ;)
Här är film på hopploppen: 
https://www.youtube.com/watch?v=5V5uDKRO7PU

Ville testa lite andra handlingsalternativ på denna bana så vi byggde upp den när vi tränade här hemma och dubbla blindbyten går nog snabbare men är svårare för mig att tajma. Hade kanske även tjänat på att vara på ovansidan hindren efter slalom. Kul att testa lite olika alternativ! Även Potter fick köra delar ur denna bana, så duktig så :)
https://www.youtube.com/watch?v=XKIXdx3Pkf4

Vi bodde på Scandic när vi var i Väsby och på kvällen åt och drack vi gott tillsammans med Åsa som också bodde där. Potter var också med och medans husse dömde på slutet av dagen så tränade vi starter och kamp bredvid banorna och han var fullt koncentrerad på mig. Bra att passa på att träna sånt i störningsmiljö. Solig, varm och trevlig helg!
20170722_190520jpg20170722_201619jpg