Vinst till Elton!

Veckan har gått så fort. Jobbat, jobbat och jobbat. När man är ledig en vecka så får man försöka ta igen alla klippningar denna vecka så maskinen och saxarna har gått varma kan jag lova ;)
Har även tvingat iväg mig själv fast man varit trött på kvällarna att träna på Karma (fast jag tycker det är kul). Det har blivit både en workshop om bla målsättning som avslutades med träning två och två där vi gjorde olika styrkeövningar med hjälp av varandra, sprint två gånger och så ett pass bodypump. Kan säga att det har varit skönt med två vilodagar i helgen för min stackars kropp. Roligast var även att Calle följde med både torsdag och fredag och att även han blev helt slut var ganska skönt att se för en gammal mamma...., hihi... 

Igår, lördag var det dags för tävling igen. Det var 3xAg3 i Mockfjärd och Hippi och Elton skulle få starta. Pär och alla hundar följde med och Elton var den stora stjärnan. Han nollade två klasser och vann en och 4:a i en med sm-pinnar. Så kul att han satte två balansbommar trots att vi precis har börjat träna om dem. Det är långt ifrån klart men ändå skönt att två satt. Har ju bestämt mig för att bara bygga självförtroende på balansen nu och är så glad att jag har hållit mig till planen. Några missar och några träffar har det blivit men det känns som vi är på rätt väg och tiderna i våra agilityklasser kapas med ca 2-3 sekunder bara på detta hinder känns det som.  Hippi däremot stämde ingenting med så tre disk blev det där.... men hon gjorde två snygga balansbommar i alla fall. En släppte jag väldigt tidigt och en lät jag henne stanna helt så det kändes riktigt bra. Man får ju plocka ljusglimtarna liksom. Toppen, Potter och Ebbot var supportrar. Här är film på vinstloppet samt Hippis balanser. 
https://www.youtube.com/watch?v=wvmlUXBEXx4

På vägen hem fick vi middagssällskap av Åsa och Monika, så trevligt så. 

Idag har det blivit en riktig slappardag. Hundarna har sprungit med Pär och gått i skogen med mig, men sen har det inte blivit så mycket mer. Jag hade en privatlektion i agility och lagade söndagsmiddag till familjen det var allt typ. Riktigt skönt med såna dagar ibland också.

Ett kort på våra fina Sobelkustare! Lilla Ralph har fått svar på sin HD-röntgen och han är lika perfekt på insidan som på utsidan med A-höfter!

22895033_10212760157751910_1700693691_njpg
Nu laddar vi för en ny vecka!!