Yngre och yngre....

Jag har ju bestämt att jag ska satsa lite på mig själv ett tag. Är ju så otroligt duktig på att planera hundarnas fysträning men inte min egen. Har märkt på slutet att jag orkar mindre och mindre och på NM efter den låååånga banan bestämde jag mig att nu får det vara nog. Jag höll ju knappt på att ta mig i mål och gick ju ta mig sjutton och flåsade halva rundan när jag gick av Hippi efteråt. Tycker även min balans har blivit sämre och så är det väl, är man inte stark nog så vinglar det, enkel men svårt att erkänna. Mycket enklare att stärka hundarna än att stärka sig själv. 
Så i augusti tog jag tag i det och började på Karma och träffade världens bästa Jörgen som ska försöka hålla lite koll på mig. Trodde det skulle vara jobbigt och lite pinsamt att gå iväg på alla pass men det var det ju inte!! Vilket ställe!!! Jag stormtrivs och det är så familjärt och trevligt så det känns som man kommer hem varje gång man kommer dit. Å jag tycker det är kul!!! Jag har ju alltid varit en sån som tränat hårt och spelat fotboll på elitnivå. Men sen kom barnen och sen kom cancern och kroppen blev efter alla cellgifter inte sig lik igen. Men jag har ju heller inte tagit tag i det ordentligt. Armarna har ju varit jättesvaga efter alla körtlar etc. som tagits bort men de lär ju inte bli starkare om man inte tränar.... Jag har inte bantat på nåt vis men försöker få in mer grönsaker och frukt i målen, men däremot börjat träna 2-3 pass i veckan och vilka resultat det ger. När jag började i augusti var jag typ 47 år alltså 1 år äldre än vad jag är, igår var jag helt plötsligt 39 år och mår mycket, mycket bättre på så kort tid. Jag tycker det är helt fashinerande hur mycket det gör med lite träning. Så i morse var jag på ett pass bodypump och det är tufft för mina armar och axlar men så nödvändigt. Ska bli kul att se sen i sommar om jag märker nån skillnad på styrka och balans när jag springer med hundarna. Så jag kan varmt rekommendera att börja träna, man får verkligen en kick!!

Denna vecka har jag varit duktig och byggt flera olika kombinationer tagna från VM. Så nyttigt och roligt. Små korta pass har vi klämt in efter morgonrundan. Och är kombinationen färdig tar det ju inte många minuter. Genomgående på VM var ju slalomen, byte före eller efter liksom och väldigt tvärt. Så mycket sånt har det blivit. Idag var även Åsa med så då blev det lite filmat. Även Potter får testa dessa grejer och han fixar det så bra lillplutten. Pär, Calle och Hampus har haft en heldag i Gävle idag så då passade jag även på att träna lilla Ralph. Han fick köra A-hindret i fart för första gången och även 12-pinnars slalom. Vi har bara kört korridor förut och 4-pinnars rak men vips så satte han en rak 12-pinnars, heja Ralph! Här en liten film på smågrabbarna. 
https://www.youtube.com/watch?v=5oZ6o9rHSWs
Imorgon tänkte vi hinna med ett litet pass också nu när vi är lediga och sen på måndag blir det kurs och vi är så laddade!!!

Annars är det städning som gällt och lite fixande till morgondagen, lillbäbisen blir ju 15 år imorgon, mammas lilla plutt... ;) Ikväll är han och Pär på hockey och hejar på Brynäs så för mig blir det en lugn hemmakväll, ska skjutsa lite ungdomar hit och dit först..., lite fest här och lite fest där men sen är det Tuppens för dem så då har Calle nära hit och kan gå hit och sova så slipper man vara uppe halva natten. 

Jag har även tänt ljus för nära och kära som inte finns med oss längre och mest av allt saknar jag mamma, världens bästa mamma <3
23283571_10212803155506827_774939442_njpg
Ta hand om er och fortsatt trevlig helg!