Familjen Tangfelt består av

JOCKE född 1993.

Tog studenten sommaren 2012 då han gått Barn och Fritid med innebandy som sportinriktning. En riktig sportkille!  Jocke bor tillsammans med flickvännen Hanna nere i Falkenberg och han jobbar som elevassistent på en särskola.
Jocke började tävla agility med Fellow sommaren 2006 och och just nu har han en dvärgpudel Amiga en bordercollie Decibel och en sheltie Astrid. Amiga och Jocke tävlar framgångsrikt i agility med bla SM, NM, EO och VM medaljer!

CALLE född 1995.

Tog studenten sommaren 2013 då han gått samhällsvetenskaplig linje med innebandy som sportinriktning. Älskar att spela fotboll och innebandy, Calles hund Wiola en jack russel terrier är agility och hoppchampion samt har tävlat SM flera gånger både ind och i lag, de har även just fått tillökning i familjen genom sheltien Ralph. Calle, Wiola och Ralph bor i en lägenhet här i Bollnäs och Calle jobbar som försäljningschef på Jysk.

HAMPUS född 2002.

Minstingen i familjen som går i 7:an. Han går på teater och judo samt att han älskar hundarna och är alla vovvars lek och kelfavorit.

MALIN född 1971.

Förutom familjen så är stora intresset hundar. Älskar att träna och tävla hund i alla möjliga grenar. Har eget företag Häggesta Hund & Katt där jag erbjuder hunddagis, hundsim, vibb, pälsvård, kurser m.m.

PÄR född 1965.

Förutom familjen så är stora intresset bandy samt sitt jobb där han bla säljer Subaru bilar, fyrhjulingar etc. Han tycker även om hundar och är aktiv som agilitydomare samt hjälper till med både dagishundar och våra egna hundar, en riktig klippa!